vrijdag 20 februari 2009

Geld Lenen Zonder BKR Toetsing Of Rekening Courant Krediet

Veel mensen denken dat een rekening courant krediet hetzelfde is als geld lenen zonder BKR toetsing. Dat is echter niet zo. Een rekening courant krediet wordt gewoon ingeschreven bij het BKR. Vaak is het zo dat jouw mogelijkheid voor de rekening courant verhouding bij het BKR staat geregistreerd, ook al maak je er op dat moment geen gebruik van!

Geld lenen zonder BKR toetsing gaat alleen als het over kleine bedragen gaat. Meestal enkele honderden euro's en meestal voor korte termijn. Elke grotere financiele verplichting betekent meer risico voor een geldverstrekker en ook een inschrijving bij het BKR. Geld lenen zonder BKR toetsing kan dus alleen als het om kleine bedragen gaat. Een rekening courant krediet gaat meestal om wat grotere bedragen als waar we het hier over hebben.

Als je eens een maand krap zit en je hebt een paar honderd euro nodig, dan kan een mini lening een manier zijn om snel aan geld te komen. Kijk op deze site als je meer info wilt over: geld lenen zonder bkr toetsing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten