dinsdag 10 maart 2009

Direct Geld Lenen

Direct geld lenen is tegenwoordig veel makkelijker als vroeger. Voordat de minileningen, roodstand mogelijkheden en creditcards opgekomen waren kon je alleen snel geld lenen door naar een pandjeshuis te gaan of je familie om geld vragen. Die tijden zijn voorbij en er zijn bijzonder veel nieuwe mogelijkheden voor direct geld lenen bijgekomen.


Een mini lening is één van de opties die je kunt kiezen als je direct geld moet lenen. Deze vorm van krediet geeft je de kans om binnen 24 uur het geld op je rekening te hebben staan. De minilening is een vorm van lenen overgewaaid uit de Verenigde Staten. Een korte zoektocht op de advertenties die je op Internet tegenkomt zal je al snel leiden tot een bedrijf dat je met alle plezier helpt bij het afsluiten van een minilening. Let bij deze vorm overigens wel op de rentes, want die zijn over het algemeen niet mals.


De roodstand mogelijkheid op je rekening is ook een vorm van direct geld lenen. Als je een stabiel inkomen hebt kom je meestal in aanmerking voor een roodstand mogelijkheid. Veel banken geven je de kans om gewoon online een verruiming van je limiet aan te vragen tot enkele honderden euro's. Om tijdelijke krapheid op financieel gebied op te vangen is een roodstand mogelijkheid ideaal. De roodstand mogelijkheid wordt geregistreerd bij het BKR, maar het aanvragen van de verruiming kan vaak zonder een BKR toetsing.


Direct geld lenen met een roodstand is, als je het kunt, een betere optie dan de mini lening vanwege de lagere rente. Een minilening heeft per definitie al een relatief hoge rente omdat het zo snel gaat en als je de deadline voor betaling mist loopt dit nog veel sneller op. Wil je dus direct geld lenen, probeer dan eerst de roodstand mogelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten